Aktuelle kull

Kennel Workingmood fikk 8 Flatcoated Retriever valper 13.09.19


Det forventes gode og stødige brukshunder med godt gemytt og god av knapp. De kan også egne seg som familiehunder men da i aktive familier.


Om mor til valpene: Denne frøkna er en kjærlig og rolig Flat som aldri er langt unna deg. Hun elsker kos og oppmerksomhet. Når man drar fram kong, ball eller godbiter er hun på for alle penger og jobber uten stans med stor intensitet samme hva hun driver med. Den ultimate brukshund og min beste konkurranse hund. Stødig som fjell så ingenting vipper henne av pinnen. Hun har tidligere jobbet på sykehjem med demente og tåler både utagering og høye lyder. Hun er underlags stødig og finnes ikke skuddredd. Latte er nå 7 år gammel og har aldri vært syk eller hos veterinæren for annet enn vaksiner. Hennes mor ble 10 og ett halvt år gammel og pappa er 10 år nå. Hun har ett kull på fire år der alle er HD og AD fri.


HD: A HD index: 108 (bedre enn rasens gjennomsnitt)

DNA testet: fri

Godkjent mentaltest med skudd

Øyelyst fri fram til 7 år har nå fått anmerkning på y-søms katarakt. Ikke noe å bekymre seg for når det oppstår så seint i livet i følge veterinær.


Premiering på mor:

Rallylydighet klasse 1 - 1.premie

Rallylydighet klasse 2 - 1.premie Rallylydighet klasse 3 - 3 x 1.premie

Rallylydighet klasse elite 3 x 1.premie

Champion i Rallylydighet

Lydighet klasse 1 - 3 x 1.premie

Lydighet klasse 2 - 1 x 1.premie

Godkjent besøks hund

Godkjent terapi hund

Bestått jaktkvalifiseringsprøven

Begynner klasse jakt: 1.premie

Klubbmester i lydighet 2018 HOHK

Utstilling 2 x Excellent


Om pappa Jäger er en lovende ung herremann som passer utmerket til Latte. Han blir brukt til jakt og skal stille på prøver til høsten. Han har lite lyd og ingen vaktinstinkt en naturlig apportør med god nese. Hans far er utstillings champion og konkurrerer i Elite jakt klasse og har fått 3EK og konkurrerer også i lydighet i klasse 2. Hans mor har 2BK på jaktprøve og har flere CK på utstilling og alle hans besteforeldre er premiert i jakt, lydighet eller rallylydighet pluss utstilling . Jäger er Svensk og har gjort en super mental test. Han er også stilt på utstilling flere ganger og har champion kvalitet (CK) Han er litt liten men det var jeg også på jakt etter siden mor er litt stor. Jeg ønsker at valpene skal holde seg innenfor rasestandard men utstilling er ikke mitt hovedfokus. Jäger kommer fra linjer med lite sykdom.


Resultater

HD: A/A

AD: 0/0

Øtelyst: Uten anmerkning

Mentaltest: Bestått


Vi bruker mye tid på sosialisering av valpene. De får bli med på bilturer og gåturer i by og skog. Hjemme hos oss er det voksene flinke hunder som hjelper til med sosialisering, vi har i tilegg til Flat også to border collier og to labradorer som bor på gården vår. Her blir de også vant til andre dyr som katt, ku, hest og sau. Vi har også barn som er veldig vant til hund.


Valpene leveres med utvidet helseattest med ultralyd av hjerte og nyrer, vaksine, registrert i NKK, valpeteppe med kjent lukt og valpepakker. Kullet følger retriever klubbens avls krav og NKK sine retningslinjer for avl. Valpene selges til aktive familier/mennesker som har en god plan for sitt hundehold.


Valpene vil egne seg godt til folk med ambisjoner innen bruks, redningshund, terapihund, retriever jakt, narkotikahund/tjenestehund, lydighet eller lignende. Jeg stiller strenge krav til alle valpekjøpere.


Ta kontakt for en hyggelig hundeprat eller for å stå på valpeliste. Dette er Lattes sitt andre kull og siste kull og i det første er det tre valper som trener eller har trent i NRH med gode skussmål. En er A godkjent redningshund vinter og B godkjent sommer. Valpene må HD og AD røntges ved 2 års alder.

Aktuelle Kull

Get in Touch


Address: Saudaveien 5483, 5585 Sandeid

Email: post@workingmood.no

Phone: (+47) 41008060

© Copyright. All Rights Reserved.